Casa d’Oliveiral

Wij heten jullie van harte welkom in onze Bed & Breakfast Casa d’Oliveiral.Casa d'Oliveiral

Casa d’Oliveiral heeft 1 Augustus 2019 zijn deuren geopend voor degene die rust, natuur en cultuur zoeken. Wij bevind en ons in midden-Portugal op ongeveer 90 minuten rijden vanaf Porto en Lissabon. Gevestigd in het dorpje Olival, in de heuvel-bergachtige omgeving van Figueiro dos Vinhos, in district Leiria.

Casa d’Oliveiral is een kleinschalige, informele Bed & Breakfast, op een plek ver weg van de massatoerisme. Het is een heerlijke plek in een rustige omgeving, waar je kunt genieten van de mooie natuur en van kleine authentieke dorpjes, maar waar u ook een bezoek zou kunnen brengen is bv; Coimbra, Tomar, Panela, Miranda do Corvo, Pombal en Conimbriga.  Het is ook heel goed mogelijk om de steden Lissabon en Porto te bezoeken. Je zou bijvoorbeeld een paar dagen voor of na je verblijf bij ons, een kamer kunnen boeken in deze steden.

 

Onze Casa d’Oliveiral

 

Wij zijn een kleinschalige Bed & Breakfast met drie mooie ruime kamers (zie voor meer info hierover; kamers en prijzen), die zich op de eerste verdieping bevinden. Deze 3 kamers hebben een prachtig uitzicht op de glooiende, zonnige heuvels van Olival.  Dus echt ideaal voor de rustzoeker die houd van de mooie natuur. Lekker niets doen mag! Wij beschikken over een ruim terras met diverse zitjes en een mooie grote tuin. In deze tuin vind u oa fruit- en Olijfbomen, waar u heerlijke verkoeling kunt zoeken. Stel je maar eens voor; zittend in de schaduw onder de olijfboom, genietend van een heerlijk briesje en een lekker drankje. Dat is toch genieten?

Wilt u graag iets gaan ondernemen, dan zijn er diverse leuke dingen te doen in de omgeving van Casa d’ Oliveiral. Er is op 10 minuten rijden bv een prachtige waterval en een heerlijke zwemplek genaamd Fragas são Simão, in Ribeira de Alge die uitmond in de rivier Zêzere. Ook zijn er diverse andere natuurlijke zwembaden bij ons in de buurt, waarover wij u graag informeren. Wandelen is ook één van de dingen die u zou kunnen doen, er zijn namelijk in de omgeving diverse wandelroutes te vinden. Een dagje strand is ook een optie die prima te doen is vanaf Casa d’Oliveiral, het is namelijk maar ongeveer 50 minuten rijden naar de Atlantische kust. Coimbra bezoeken is ook zeer de moeite waard en ongeveer 45 minuten rijden. Wij informeren u hierover verder graag.

Eten en drinken

 

S ’morgens krijgt u van ons een heerlijk vers ontbijt op ons terras of als het weer niet wil meewerken, in onze keuken (wij zijn nog druk bezig om een ruimte te renoveren als toekomstige ontbijtzaal). Een ontbijt met oa lekkere verse broodjes van de bakker om de hoek, vers sap, enz. Voor de lunch of diner zijn er diverse restaurants in de omgeving te vinden, hier kunt u dan van de heerlijk Portugese cuisine genieten, op ongeveer 10 minuten rijden vanaf Casa d’Oliveiral. Wij infomeren u hierover graag.

Kortom verblijven bij Casa d’Oliveiral betekend genieten.

Reacties zijn gesloten.