Casa d’Oliveiral

Wij heten jullie van harte welkom in onze bed & breakfast Casa d’Oliveiral.Casa d'Oliveiral

De bed & breakfast heeft 1 Augustus zijn deuren geopenend voor degene die rust, natuur en cultuur zoeken.

Wij bevinden ons in midden-Portugal op ongeveer 90 minuten rijden vanaf Porto en Lissabon. Gevestigd in het dorpje Olival, in de heuvel-bergachtige omgeving van Figueiro dos Vinhos, in district Leiria.

Casa d’Oliveiral is een kleinschalige, informele bed & breakfast, op een plek ver weg van de massatoerisme. Het is een heerlijke break in een rustige omgeving, waar je kunt genieten van de mooie natuur en van kleine authentieke dorpjes, maar waar u ook een bezoek kunt brengen aan steden als bv; Coimbra, Tomar, Panela, Miranda do Corvo en Pombal.

Het is heel goed mogelijk om de steden Lissabon en Porto te bezoeken. Je zou bijvoorbeeld een paar dagen voor of na je verblijf bij ons, kunnen boeken in deze steden.

Onze Casa d’Oliveiral

Wij zijn een kleinschalige bed & breakfast met 4 mooie ruime kamers (zie voor meer info hierover; kamers en prijzen), waarvan er 3 gevestigd zijn op de 1e verdieping. Deze 3 kamers hebben een prachtig uitzicht op de glooiende, zonnige heuvels van Olival.  Dus echt ideaal voor de rustzoeker die houd van de mooie natuur.

Lekker niets doen mag! Wij beschikken over een ruim terras met diverse zitjes en een mooie grote tuin. In deze tuin vind u oa fruit en Olijfbomen, waar u heerlijke verkoeling kunt zoeken. Stel je maar eens voor; zittend in de schaduw onder de olijfboom, genietend van een heerlijk briesje en een lekker drankje. Dat is toch genieten.

Wilt u graag iets gaan ondernemen, dan zijn er diverse leuke dingen te doen in de omgeving van Casa d’ Oliveiral. Er is op 10 minuten rijden bv een heerlijke waterval en zwemplek genaamd Fragas são Simão, in de rivier Ribeira de Alge, de Ferreira Zêzezere. Ook zijn er diverse andere natuurlijke zwembaden bij ons in de buurt, waarover wij u graag informeren. Ook wandelen is 1 van de dingen die u zou kunnen doen, er zijn namelijk in de omgeving diverse wandelroutes te vinden. Een dagje strand is ook een optie die prima te doen is vanaf Casa d’Oliveiral, het is namelijk maar ongeveer 50 minuten rijden naar de kust. Coimbra bezoeken is ook  de moeite waard en ongeveer 45 minuten rijden. Wij informeren u hierover verder graag.

S ’morgens krijgt u van ons een heerlijk vers ontbijt op ons terras of als het weer niet wil meewerken, op uw kamer. Een ontbijt met oa lekkere verse broodjes van de bakker om de hoek, vers sap, enz.

Ook zijn er  diverse restaurants in de omgeving te vinden, waar u van een heerlijk lunch of avondmaal  kunt genieten, dit op ongeveer 10 minuten rijden. Wij infomeren u hierover graag.

Kortom verblijven bij Casa d’ Oliveiral betekend genieten.

Reacties zijn gesloten.