Kamers en Prijzen

De bed and breakfast beschikt over 4 kamers met annex een badkamer. De badkamers staan in open verbinding met de kamers. Van de kamers zijn er 3 die zich op de eerste verdieping bevinden. Namelijk; Boavista, Musica en Rustica. Kamer Oliveiral bevind zich op de begane grond.

U hebt een prachtig uitzicht, alwaar u ook kunt genieten van de rust en de natuur in het rustige dorpje Olival. Tevens beleeft u hier echt het plattelandse dorpsleven van het dorpje Olival. U hoort  de vogels fluiten en ook in de verte de groene specht roepen. Dit alles kunt u beleven vanaf het toegangsbalkon of op het terras van Casa d’Oliveira. Ook staat de tuin tot uw beschikking, waar u schaduw kunt zoeken onder de fruit en olijfbomen van bed & breakfast Casa d’Oliveiral.

PRIJZEN:

kamer Oliveiral;    60  euro p/nacht.

kamer Boavista;    65 euro p/nacht.

kamer Musica;      60 euro p/nacht.

kamer Rustica;      60 euro p/nacht

indien u 7 nachten boekt, krijgt u 10% korting.

Bed & breakfast; Casa dÓliveiral werkt er heel erg hard aan om de kamers voor u in gereedheid te brengen, zodat wij voor u vanaf  1 Augustus een prachtig, prettig verblijf hebben gecreëerd. De kamers Boavista en Rustica zijn inmiddels gereed voor gebruik. Zodra de kamers; Oliveiral en Musica gereed zijn, zullen wij direct foto’s met u gaan delen op de site.

Casa d’Oliveiral is helaas niet geschikt voor personen die rolstoelafhankelijk zijn.

Het is de bedoeling dat je vanaf 15u incheckt en voor 11u uitcheckt. Uitzonderingen zijn in overleg altijd af te spreken uiteraard.

Er is ook gratis Wifi aanwezig.
Elke kamer is voorzien van een koelkast, en er is gelegenheid op de kamers voor het zetten van een kopje koffie of thee

U kunt nog niet online boeken, maar deze kamers al wel gaan boeken of eventueel vragen hierover stellen via ons contactformulier 

reserveren casa d'oliveiral

 

 

 

 

 

 

 

.

Reacties zijn gesloten.