Kamers en Prijzen

Casa d’Oliveiral heeft er hard aan gewerkt om voor u mooie, ruime kamers te creëren. Alle kamers zijn sfeervol ingericht door ons. Wij hopen dat u hier in alle rust van kunt genieten en zich thuis zult gaan voelen bij ons. Wij hebben 4 ruime kamers genaamd; Boavista, Rustica, Musica en Oliveiral. Alle vier kamers zijn voorzien van een badkamer. Alwaar u alle voorzieningen vind die u nodig zult hebben. Deze badkamers staan in open verbinding met de kamers. Van de vier kamers bevinden zich er drie op eerste verdieping. Alleen kamer Oliveiral bevind zich op de begane grond.

Helaas is Casa d’Oliveiral niet geschikt voor degenen die rolstoelafhankelijk zijn.

U kunt genieten van een prachtig uitzicht. Tevens kunt u genieten van de rust en de natuur in het rustige Portugese dorpje Olival. Alwaar u het echte plattelandse dorpsleven ervaart van het dorpje Olival. U hoort  de vogels fluiten en ook in de verte de groene specht roepen. Dit alles kunt u beleven vanaf het toegangsbalkon of op het terras van Casa d’Oliveira. Ook staat de tuin tot uw beschikking, waar u schaduw kunt zoeken onder de fruit en olijfbomen van bed & breakfast Casa d’Oliveiral.

 

PRIJZEN:

kamer Oliveiral;    60  euro p/nacht.

kamer Boavista;    65 euro p/nacht.

kamer Musica;      60 euro p/nacht.

kamer Rustica;      60 euro p/nacht

indien u 7 nachten boekt, krijgt u 10% korting.

 

Het is de bedoeling dat je vanaf 15u incheckt en voor 11u uitcheckt. Uitzonderingen zijn in overleg altijd af te spreken uiteraard.

Er is ook gratis Wifi aanwezig.
Elke kamer is voorzien van een koelkast, en er is gelegenheid op de kamers voor het zetten van een kopje koffie of thee.

Indien u nog vragen heeft over e.a zaken kunt u dit doen via ons contactformulier

Ook kunt u ons mailen of appen.

reserveren casa d'oliveiral

 

 

 

 

 

 

 

.

Reacties zijn gesloten.