Kamer Boavista

De Boavista kamer bevind zich op de eerste verdieping van bed & breakfast; Casa d’Oliveiral. U kunt er heerlijk verblijven na een actieve dag. Kamer Boavista van bed & breakfast; Casa d’Oliveiral is een fijne ruime kamer, voorzien van een eigen badkamer met bad. Het is bovendien zo’n heerlijke grote kamer, dat u er zou kunnen verblijven met 2 kinderen. Hiervoor gebruikt Casa d’Oliveiral dan logeerbedden om dit mogelijk te maken. De kamer is voorzien van een loungebank, maar heeft ook een tafel met stoelen.

Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Tevens is de kamer voorzien een koelkast, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om uw eigen drankje te koelen. Bed & breakfast Casa ‘Oliveiral  zal er voor zorg dragen dat u 2x in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

u kunt gratis gebruik maken van Wifi op de kamer.

De prijs voor kamer Boavista bedraagd 65 euro per nacht, op basis van 2 personen. Indien u 7 nachten bij ons verblijft, krijgt u 10% korting. Voor elke persoon/kind extra, voor kamer Boavista, wordt 20 euro per nacht meer berekend.

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.