Kamer Boavista

De Boavista kamer bevind zich op de eerste verdieping van Casa d’Oliveiral. U kunt hier heerlijk verblijven na een actieve dag. Bijvoorbeeld na een bezoek aan de stad Coimbra. Kamer Boavista van Bed & Breakfast Casa d’Oliveiral is een fijne ruime, sfeervolle kamer, die is voorzien van een eigen badkamer met bad. Het is bovendien zo’n heerlijke grote kamer, dat u er zou kunnen verblijven met 2 kinderen. Hiervoor gebruikt Casa d’Oliveiral dan logeerbedden (comfortabele vouwbedden) om dit mogelijk te maken. De kamer is voorzien van een loungebank, maar heeft ook een tafel met stoelen.

Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Tevens is de kamer voorzien een koelkast, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om uw eigen drankje te koelen. Bed & Breakfast Casa ‘Oliveiral  zal er voor zorg dragen dat u 2x in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

u kunt gratis gebruik maken van Wifi op de kamer. Het wachtwoord wordt verstrekt bij aankomst.

De prijs voor kamer Boavista bedraagt 65 euro per nacht, op basis van 2 personen. Indien u 7 nachten bij ons verblijft, krijgt u 10% korting. Voor elke kind extra voor kamer Boavista, wordt 25 euro per nacht berekend. Bovendien is er een babybedje aanwezig.

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.