Kamer Musica

Kamer van Casa d’Oliveiral

Kamer Musica van de sfeervolle kleinschalige Bed & Breakfast bevind op de eerste verdieping. De kamer is voorzien van een eigen badkamer. Deze staat in open verbinding met de kamer. U kunt hier lekker genieten van privacy na een actieve of relaxte dag. Bijvoorbeeld na een bezoekje aan Fragas de S. Simão , of een dagje Coimbra. Het uitzicht vanaf het balkon is fantastisch! U kijkt uit over de groene oase van midden-Portugal. In de verte ziet u mooie dorpjes liggen tussen de groene fauna. s’Avonds kunt u genieten van prachtige zonsondergangen, welke elke avond weer anders zijn.

Musica

Het thema van de sfeervolle kamer Musica van Casa d’Oliveiral zegt het al, het ademt muziek. De heer des huizes is namelijk muzikaal en heeft daarom diverse muziekinstrumenten verzameld. Daarom is kamer Musica hiermee rijkelijk gedecoreerd. Zo hebben wij o.a. een lamp gemaakt van een trompet. Hoe leuk is dat? En bent u muzikaal? Dan zult u zich hier zeker thuis gaan voelen. Bovendien is het misschien leuk om een avond met elkaar te Yammen. Niets moet alles mag. Nou ja…. bijna alles. Het is vooral belangrijk dat u geniet! Van de muziek, van het uitzicht, van de rust, de natuur enzovoort enzovoort.

Koffie en thee

Op de kamer is er ook een gelegenheid tot het zetten van een lekker kopje koffie of thee. Er is een koelkast die kan zorgen voor koel verfrissend drankje op het zonnige terras van de Bed & Breakfast.  Wij zullen er voor zorg dragen dat u 2x in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

U gebruik maken van Wifi op uw kamer en ons terras. U ontvangt het wachtwoord hiervoor bij aankomst.

De prijs voor kamer Rustica is 60 euro per nacht en indien u 7 nachten boekt krijgt u 10% korting.

Meer informatie of Reserveren kan hier.

 

Reacties zijn gesloten.