Kamer Musica

Kamer van Casa d’Oliveiral

Kamer Musica van de sfeervolle kleinschalige bed & breakfast; Casa d’Oliveiral, bevind op de eerste verdieping. De kamer is voorzien van een eigen badkamer. Deze staat in open verbinding met de kamer. U kunt hier lekker genieten van privacy na een actieve of relaxte dag.

Musica

Het thema van de sfeervolle kamer Musica van Casa d’Oliveiral zegt het al, het ademt muziek. De heer des huizes is namelijk muzikaal en heeft daarom diverse muziekinstrumenten verzameld. Daarom is kamer Musica van Casa d’Oliveiral, hiermee rijkelijk gedecoreerd. Bent u muzikaal?… Dan kan er misschien nog een keertje gejamd worden met elkaar, indien er meerdere muzikale gasten zijn.

Koffie en thee

Tevens is er ook een gelegenheid tot het zetten van een lekker kopje koffie of thee op uw kamer. Er is een koelkast die kan zorgen voor koel verfrissend drankje op het zonnige terras van Bed & breakfast Casa ‘Oliveiral .  Ook zullen wij er voor zorg dragen dat u 2x in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

ook kunt u gratis gebruik maken Wifi op de kamer.

De prijs voor kamer Rustica is 60 euro per nacht en indien u 7 nachten boekt krijgt u 10% korting.

Meer informatie of Reserveren kan hier.

 

Reacties zijn gesloten.