Kamer Oliveiral

Kamer Oliveiral

Kamer Oliveiral is de enige kamer van Casa d’Oliveiral, die is gevestigd op de begane grond. De kamer is voorzien van een eigen badkamer met alle benodigde voorzieningen, waaronder een bad. Deze staat net als de andere kamers in open verbinding met de kamer. U kunt hier lekker genieten van de rust na een actieve dag buiten de deur. U vind hier twee heerlijke bedden waarin  u van een welverdiende nachtrust kunt genieten. Boavista is een hele ruime kamer, waar indien nodig ook nog bedden geplaatst kunnen worden voor een derde of vierde persoon of kind.

Ervaar plattelandsleven

Tevens beleeft u ook hier het echte plattelandse dorpsleven van het dorpje Olival. U hoort hier de vogels horen fluiten en in de verte de groene specht horen roepen. Dit alles kunt u beleven vanaf het het terras van Casa d’Oliveira. Vanuit uw kamer kunt u zich direct op het terras begeven van bed &breakfast Casa d’Oliveiral (zie ook /blog-nieuws/). Tevens staat ook de tuin tot uw beschikking, waar u schaduw kunt zoeken onder de olijf en fruitbomen van de bed & breakfast.  Casa d’Oliveiral is een mooi uitgangspunt voor diverse tripjes in de omgeving. Zo kunt bijvoorbeeld uw dag doorbrengen in Fragas de S. Simão.

Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Tevens is er een koelkast aanwezig, die u kunt gebruiken om uw eigen drankje te koelen. Bed & breakfast; Casa ‘Oliveiral zal er zorg voor dragen dat u 2 maal in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker. Deze kamer is helaas niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van hun rolstoel. ontbijt zal voor u worden opgediend op het terras of indien het weer niet meewerkt binnenshuis.

Ook kunt u gratis gebruik maken Wifi op de kamer.

De prijs voor kamer Oliveiral bedraagd 60 euro per nacht, op basis van 2 personen. Indien u 7 nachten bij ons verblijft, krijgt u 10% korting.

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.