Kamer Oliveiral

Kamer Oliveiral

Kamer Oliveiral is de enige kamer van Casa d’Oliveiral, die gevestigd is op de begane grond. Deze kamer is voorzien van een eigen badkamer met alle benodigde voorzieningen die u nodig hebt. De badkamer staat, net als de andere kamers, BoavistaMusica en Rustica, in open verbinding met de kamer. U kunt op deze kamer lekker genieten van de rust na een bijvoorbeeld actieve dag buiten de deur. U vind hier twee heerlijke comfortabele bedden waarin  u van een welverdiende nachtrust kunt genieten. Bovendien is de kamer voorzien van een zitje met een tafel en 2 stoelen.

Ervaar het plattelandsleven

U kunt op Casa d’Oliveiral het echte plattelandse dorpsleven van het dorpje Olival ervaren. U hoort de vogels horen fluiten en in de verte de groene specht horen roepen. Dit alles kunt u beleven vanaf het terras van Casa d’Oliveiral.

Vanuit uw kamer kunt u zich direct op het terras begeven van Casa d’Oliveiral (zie ook /blog-nieuws/). Tevens staat ook de tuin tot uw beschikking, waar u schaduw kunt zoeken onder de olijf- en fruitbomen van de Bed & Breakfast.                                  Casa d’Oliveiral is een mooi uitgangspunt voor diverse tripjes in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld uw dag doorbrengen in Fragas de S. Simão, een prachtige natuurlijke zwemplek met waterval.                                                                                          Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Bovendien is er een koelkast aanwezig, die u kunt gebruiken om uw eigen drankje te koelen. Bed & Breakfast; Casa d‘Oliveiral zal er zorg voor dragen dat u 2 maal in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker. Deze kamer is helaas niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van hun rolstoel. Het ontbijt zal voor u worden opgediend op het terras of indien het weer niet meewerkt binnenshuis.

Ook kunt u gratis gebruik maken Wifi op de kamer.

De prijs voor kamer Oliveiral bedraagd 60 euro per nacht, op basis van 2 personen. Indien u 7 nachten bij ons verblijft, krijgt u 10% korting.

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.