Kamer Rustica

kamer Rustica

De kamer Rustica van Casa d’Oliveiral is gevestigd op de eerste verdieping net als kamer Musica en Boavista.. Deze kamer is voorzien van een eigen badkamer. De badkamer staat in open verbinding met de kamer. Alle voorzieningen die u nodig hebt zijn aanwezig, U kunt hier na een actieve dag, bijvoorbeeld bij Fragas de S. Simão  , lekker genieten van uw welverdiende nachtrust. De rust ervaren van het mooie dorpje Olival. Bovendien kunt u genieten van een geweldig uitzicht vanaf het balkon, waar u uitkijkt over de groene fauna van het mooie Portugal. Ook de ondergaande zon in de avond is fantastisch om te zien.

Rustica

U kunt hier genieten van de rust en de natuur in de omgeving van Casa d’Oliveiral. De zon op het zonneterras is ook iets om van te genieten. Hier wordt o.a. het door Casa d’Oliveiral’s vers bereide ontbijt geserveerd. Met onder andere verse broodjes, eigengemaakte jam en andere producten. Wat u ook kunt doen is lekker met het genot van een koel drankje?  Lekker in de schaduw zitten onder een van de vele olijf- of fruitbomen, die zich bevinden in de tuin van Casa d’Oliveiral.

Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Om een drankje of iet dergelijks te koelen is er een koelkast aanwezig op uw kamer die u kunt gebruiken.

Casa ‘Oliveiral zal er voor zorg dragen dat u 2 maal in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

U kunt ook gebruik maken van gratis wifi op uw kamer or balkon.

De prijs voor kamer Rustica is 60 euro per nacht en indien u 7 nachten boekt krijgt u 10% korting.

 

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.