Kamer Rustica

kamer

De kamer Rustica van Casa d’Oliveiral is tevens gevestigd op de eerste verdieping net als kamer Musica en Boavista.. Deze kamer is voorzien van een eigen badkamer. De badkamer staat in open verbinding met de kamer. alle voorzieningen die u nodig hebt, zijn aanwezig, U kunt hier lekker genieten van welverdiende nachtrust na een, misschien erg actieve dag. misschien een dagje doorgebracht bij Fragas de S. Simão?  Bovendien kunt u genieten van een geweldig uitzicht vanaf het balkon. Uitzicht over de groene fauna van het mooie Portugal. Ook de ondergaande zon in de avond is fantastisch om te zien.

Rustica

U ook kunt genieten van de rust en de natuur in de omgeving van Casa d”Oliveiral. De zon op het zonneterras is ook iets om van te genieten. Hier kunt u ook het door Casa d’Oliveiral geserveerde ontbijt nuttigen. Met tevens verse broodjes en andere producten. Wat u ook kunt doen is lekker met het genot van een koel drankje?  Lekker in de schadu zitten nder een van de vele olijf of fruitbomen zitten die zich bevinden in de tuin van bed & breakfast. Ervaar dan ook het heerlijke koele briesje die er eigenlijk altijd wel waait.

Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Ook is er een koelkast aanwezig, die u kunt gebruiken om een en ander te koelen.

Bed & breakfast Casa ‘Oliveiral zal er voor zorg dragen dat u 2 maal in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

Er is ook gebruik maken van gratis wifi op Uw kamer or balkon.

De prijs voor kamer Rustica is 60 euro per nacht en indien u 7 nachten boekt krijgt u 10% korting.

 

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.