Kamer Rustica

kamer

De kamer Rustica van Casa d’Oliveiral is tevens gevestigd op de eerste verdieping. Deze kamer is voorzien van een eigen badkamer. De badkamer staat in open verbinding met de kamer. U kunt hier lekker genieten van welverdiende nachtrust na een, misschien erg actieve dag.

Rustica

U hebt ook een prachtig uitzicht vanuit kamer Rustica. Alwaar u ook kunt genieten van de rust en de natuur in de omgeving van Casa d”Oliveiral. U kunt ook genieten van de zon op ons zonneterras van de bed & breakfast. Hier kunt u ook het door Casa d’Oliveiral geserveerde ontbijt nuttigen. Met tevens verse broodjes en andere producten. Wat u ook kunt doen is lekker met het genot van een koel drankje?  Onder een van de vele olijfbomen zitten die zich bevinden in de tuin van bed & breakfast. Tevens kunt u schaduw kunt zoeken onder de fruit bomen van de bed & breakfast; Casa d’Oliveiral.

Er is ook gelegenheid tot het zetten van een kopje koffie of thee op uw kamer. Ook is er een koelkast aanwezig, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken om een en ander te kunnen koelen. Bed & breakfast Casa ‘Oliveiral zal er voor zorg dragen dat u 2 maal in de week schone handdoeken krijgt. Het beddengoed zal in principe 1x per week worden verschoond, echter als de temperatuur hierom vraagt kan dit vaker.

Er is ook gebruik maken van gratis wifi op Uw kamer or balkon.

De prijs voor kamer Rustica is 60 euro per nacht en indien u 7 nachten boekt krijgt u 10% korting.

 

Meer informatie of Reserveren kan hier.

Reacties zijn gesloten.