time flies when you’re having fun

Time flies when you’re having fun.

 

Schrijf regelmatig een blog werd mij verteld. Éen maal per maand is een vereiste om contact te houden met bezoekers op je website en volgers op je Facebookpagina. Bovendien is het natuurlijk ook nog leuk voor je vrienden. Nu zullen jullie het al wel gemerkt hebben, bloggen is niet echt mijn ding. Laatste blog is al weer een paar maandjes geleden….. April dit jaar was de laatste geloof ik…. Oeps! Werk aan de winkel dus.

Als je mij nu vraagt, “Helga ga een kamer mooi inrichten”, dan is dat geen enkel probleem voor mij. Ik heb namelijk alle kamers van onze bed & breakfast met heel veel plezier ingericht. Thema’s en inrichting voor de kamers bedacht. Mooie spullen verzameld. Originele lampen ontworpen, aangepast aan de thema’s van de kamers. Deze lampen ook zelfgemaakt. Ehmmm….nou ja niet door mij, maar door Armando, mijn man. Die heeft echt twee rechter handen. Alles wat ik bedenk kan hij maken. IDEAAL! Ik heb hier en daar, zowel binnen als buitenshuis, een likje verf aangebracht. Dat kan ik dan weer wel. Het was geweldig om dit alles te doen, helemaal als je uiteindelijk het resultaat hiervan ziet. Kijk maar ff op de website.

resultaat van ons harde werk

 

Het resultaat van al ons harde werk was wel, dat wij een mooi verblijf hebben gecreëerd voor onze gasten. Een verblijf die tot dusver ook prachtige beoordelingen heeft gekregen, sinds de opening op 1 augustus. Gasten die het verblijf bij ons enorm waarderen. Zich bij ons thuis voelen. Beoordelingen als;  “grote kamers en zeer goed ingericht en een zeer comfortabel bed”. Of; “de bedden slapen fantastisch”. “Zeer aangenaam verblijf, op een rustige plek die vooral uitnodigde tot rust”. “Sympathieke eigenaren”, was ook zo’n mooi compliment. Maar wat vooral in de beoordelingen steeds weer terug kwam, was het fantastische uitzicht. En ja het uitzicht is inderdaad prachtig. Elke dag weer een andere zonsondergang, schitterend.

Wij zijn nog steeds niet uit geklust. Ons volgende project is nu ook bijna gereed. Wij zijn namelijk de voormalige garage aan het verbouwen tot een gezellige eetkamer. Alwaar wij het ontbijt gaan serveren op de ietwat koelere dagen. Als het lekker weer is en het zonnetje schijnt, dan wordt het ontbijt uiteraard geserveerd op ons mooie terras met het prachtige uitzicht. Een ander project is nog; het plaatsen van een mooi houten terras om onze Gré, above ground zwembad. Zodra deze klussen zijn geklaard, zullen er foto’s hiervan geplaatst worden op onze website. Zoal u kunt zien doen wij nog steeds onze uiterste best om van Casa d’Oliveiral een steeds mooier en completer verblijf te maken.

Nu zijn wij al bijna weer een jaar in het mooie Portugal. Wat gaat de tijd toch snel. “Time flies when you’re having fun”.  Mmmmm….. volgens mij is het toch wel weer gelukt om een blogje te schrijven……? Op naar de volgende blog.

Reacties zijn gesloten.